Kuntatiedot.fi hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti.

SF-Caravan Kuturanta


Y-tunnus: 1009418-6

Ahontie 3
69440 Lestijärvi


Puhelin:
040-7022687, 040-7567705


Kuturanta on luonnonkaunis, aarniometsien ympäröimä alue kalaisan Lestijärven rannalla. Vaunupaikkoja on Retuperällä, Rantareviirillä, Pöllölaaksossa ja Piippuhyllyllä, joten jokainen löytää varmasti mieluisan paikan (yhteensä 200 vaunupaikkaa 6 ha:n alueella). Kaikki vaunupaikat on sähköistetty. Alueen omistaa sekä ylläpitää SF-Caravan Keski-Pohjanmaa.
Alueelta löytyy mm. 3 saunaa, grilli- ja savustuspaikkoja, tasokas huoltorakennus ja kioski terasseineen. Tanssia voi kesäisin riihessä elävän musiikin tahtiin ja talvella tuvassa. Nuorisolle on myös omat tilat. Perheen nuorimmille leikkipaikka, jossa mm. trampoliini, keinut, leikkimökki ja polkuautot. On uimaranta, veneitä ja pelikenttä rannassa. Katso kuvat täältä!
Järvellä voi kalastaa ympäri vuoden ja onnekkaimmat saavat jopa punalihaista saalista. Talvella on jäälle tehty hiihtolatuja. Useissa saarissa on nuotiopaikkoja, joissa voi käydä lämmittelemässä ja makkaraa paistamassa.
Moottorikelkkailuun Kuturanta on mitä mainioin, sillä alueelta pääsee helposti reiteille, joita on satoja kilometrejä aina Keski-Suomeen saakka.
Marjamaastot löytyvät suoraan vaunulta. Voit poimia talven lakat, mustikat ja puolukat lähimetsistä.
Matkaa Lestijärven kirkolle on noin 7 kilometriä ja sieltä löydät huoltoaseman, apteekin, ja kaupan postipalveluineen.
Tervetuloa viihtymään Kuturannassa!

SF-Caravan Kuturanta toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Leirintäalueet


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!