Kuntatiedot.fi hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti.

Saukkolan EK Oy


Y-tunnus: 1706500-3

Saukkolantie 160
12920 Topeno


Puhelin:
040-7282796, 0400-680312


Lopen Topenolta löytyy maatila, jonka arkirutiinit poikkeavat muiden kaltaistensa elämänmenosta. Viljelyn lomassa Sari ja Hannu Saukkola ylläpitävät koko maankin mittakaavassa harvinaislaatuista matkailutilaa. Saukkolan tilan maita halkoo Etelä-Suomen ainoa ralliautojen testi-EK.

Varsinaisen testierikoiskokeen oheen on vähitellen syntynyt oheispalveluja. Ruokailu- ja saunamahdollisuudet ovat toki kuuluneet tarjontaan alusta asti, mutta uusia ideoita syntyy jatkuvasti lisää. Ralliajon lisäksi on metsissä kahvila-ravintola, sadan hengen kokoustilat, mainio sauna sekä savusauna, unohtamatta Huljua jossa voi kylpeä kesät talvet.

Talvella on mahdollisuus liukkaankelin ajoharjoitteluun, alue on suljettu yleiseltä liikenteeltä joten ajokortitonkin voi tulla harjoittelemaan vaikkapa ennen autokoulua. Turvallisuuteen panostetaan ja ajopuvut sekä kypärät löytyy jokaiseen kokoon. Saukkolan EK:lta saa myös lyhytaikaisia vakuutuksia varmuuden vakuudeksi.

Uutena osana toimintaa on erilaiset juhlatilaisuudet joiden pitopalvelut löytyvät tiloja myöden Saukkolasta. Syntymäpäivät, häät tai vaikkapa latotanssit. Kaikkeen toimintaan jota Saukkolassa harrastetaan on aina mahdollista kytkeä omavalmisteena syntyvä maukas kotiruoka sekä leivonnaiset.

Kaikesta tästä voit kysyä lisää:

Hannu Saukkola 0400 680312
Sari Saukkola 040 7282796

Saukkolan EK Oy toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Maatilamatkailu
  • Ravintolat
  • Tilojen vuokrausta
  • Saunat ja tilaussaunat
  • Pitopalvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!