Kuntatiedot.fi hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti.

Helsingin Laudoitus Oy


Y-tunnus: 3188781-2

Kempinmutka 5
12640 Loppi


Puhelin:
0404123785


Helsingin Laudoitus on kokonaisvaltainen rakennusalan yritys, jossa kohtaavat ammattitaito sekä ympäristöystävällisyys.

Teemme kokonaisvaltaista betonirakentamista koko Suomen alueella painottuen pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Työmme pääasialliset tilaajat ovat suuret rakennusliikkeet, joten meillä on monipuolinen kokemus erilaisista rakennuskohteista.

Olemme viimeisen 10 vuoden aikana rakentaneet useita perustuksia, parkkihalleja, metroasemia, kauppakeskuksia ja muita poikkeuksellisen vaativiksi betonityökohteiksi luokiteltuja projekteja. Laadukkaan lopputuloksen ympäri vuoden takaavat noin 90 rakennusalan työntekijäämme.

Asiakkaidemme unelmien toteutuksien lisäksi haluamme olla mukana myös rakentamassa hyvällä ammattitaidolla vihreämpää Suomea, jossa tulevaisuudessa on hyvä olla ja asua. Olemme onnistuneet luopumaan lähes kokonaan puun käytöstä oman muottikalustomme ansiosta. Muottikalustolla rakentaminen on taloudellisempaa ja ekologisempaa.

Keskeisellä paikalla sijaitseva oma logistiikkakeskuksemme minimoi polttoainepäästöt ja takaa kustannustehokkaan tavaroiden kuljettamisen. Palveluumme kuuluu myös oma muottisuunnittelu.

Helsingin Laudoitus Oy toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Rakennuspalvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!